diumenge, 18 de maig del 2014

Cap de setmana de CampanyaDissabte, un dia profitós
Dissabte va ser un dia profitós. Junt amb Carles Campuzano vam visitar diferents municipis del territori. Pel matí vam gaudir de la Fira del Tocino i Productes Típics  de Caseres.
A continuació, vaig tenir el goig de poder estar a Arnes ,e l poble del meu cap, el bon amic Xavier Pallarés, Delegat del  Govern, on vam compartir el nostre projecte amb els arnerols i les arneroles . Seguint per la Terra Alta vam anar a Horta de Sant Joan a visitar aquest espectacular racó de Catalunya, i poder saludar la seva gent.
La tarda la vam fer en companyia de Lluis Solé, president del Consell Comarcal del Baix Ebre, i Xavier Royo, Cap de llista a l’Aldea i, després del mal tràngol que ens havia donat el futbol als que som culés, vam acomiadar el dia a Tivenys amb un grup de jubilats, on els vam tranquil·litzar explicant-los que en una Catalunya independent no hi hauria problemes per cobrar les pensions, diguem la veritat a la gent gran!  
Vam arribar a dissabte nit amb l’alegria d’una  jornada entre amics i persones que creuen en el país i en el futur d’una Catalunya amb estat propi!

Diumenge, un dia gloriós
Avui hem anat a Manresa. S’hi celebrava  l'Acte Central a Manresa del Mon Municipalista amb la participació del President Mas, els candidats al Parlament Europeu  i diferents representants municipals.
Vull remarcar que en les primeres intervencions hem escoltat la Núria Balagué, alcaldessa d’Ulldecona, que ha tancat el discurs  amb les següents paraules: Siguem forts i guanyem-nos Europa! Perquè a Europa hi hem d’estar presents, i ningú millor que el nostre candidat: Ramon Tremosa. Ramon, només vull demanar-te que quan estiguis al Parlament treballis amb la força i empenta que et caracteritza i que tant necessitem! I saps que a les Terres de l’Ebre tens al nostre Candidat, Joan Pere Gómez Comes, a la teva disposició per fer d’enllaç entre el Sud de Catalunya i Europa. Gràcies, Núria, i tant  que sí!  Des d’aquí vull dir que aquest és el meu objectiu com a candidat, ser el fil conductor cap a Europa de tots vosaltres.

El Míting Central encapçalat pel nostre president m’ha emocionat. Com a persona, com a candidat, com a català, avui he sentit la força que desprenia Artur Mas quan ens deia  que  Catalunya i el procés per celebrar la consulta s’emmirallen en Europa i els seus principals valors: la pau, la democràcia i la llibertat. Pau perquè tenim una actitud pacífica; democràcia perquè la gent es guanyi el seu futur; llibertat perquè en una  Europa interdependent, llibertat és decidir per tu mateix.
Les aclamacions, senyeres, estelades...tot fluïa sol, culminant l’acte amb una immensa senyera que, per un moment, ha embolcallat a tots els participants.
I remarcaré una frase d’en Tremosa que ens fa reflexionar: Vam estar hores per anar a la Via Catalana i ara, no perdrem uns minuts per anar a votar?!


President Mas: "Cal reforçar a les urnes els que més hi posen la cara amb totes les conseqüències perquè la consulta vagi endavant"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada