divendres, 23 de maig del 2014

Demaneu la lluna

 “Sobretot, demaneu la lluna, amics meus, des d’aquests vostre recinte d’Ideal: I no en tingueu cap dubte, la lluna anirà venint. Al principi la gent se riurà de vosaltres; la gent dels corcats tabernacles, la gent d’ulls tèrbols i boca espessa, la gent de la malura o la feblesa, la gent de lo possible, se riuran de vosaltres. Però quina diferència! Quin riure! Un riure trist, un riure buit, un riure impotent... I mentrestant la lluna començarà a acostar-se” ... amb aquestes paraules i els ulls humits d’emoció vaig tancar ahir el darrer Míting de Campanya  en una sala plena a Deltebre, enfront discurs de la por i de l’engany en temes com les pensions, sortida de la Unió Europea, i d'altres que tots recordem, dels partits espanyolistes.
La tarda va començar amb  l’acte de campanya que vam fer al pont Lo Passador, en ple Delta de l’Ebre, amb la presència del  Conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila,  alcaldes del territori, senador i diputades de les Terres de l'Ebre. Vila va defensar el compromís de Convergència i Unió amb l’Ebre i el seu Delta davant el Pla Hidrològic, aprovat i impulsat pel Partit Popular, que posa en risc el futur del tram final del riu, incidint en la mesura que no respecta el cabal mínim necessari per garantir la supervivència del Delta.
Jo vull reiterar que el dia 26 de maig em convertiré amb el portaveu de les Terres de l’Ebre amb  la Unió Europea,  i l'enllaç de CiU amb Ramon Tremosa,  per a garantir que el Pla de Conca no tiri endavant i exigir el cabal ecològic per la supervivència del Delta, el tram final del riu, la Aqüicultura, la pesca, la pagesia, el conreu de l'arròs i tot el que comporta.
Amposta  va ser la següent parada, la capital de Montsià ens va acollir com saben fer, amb caliu i ganes de lluitar pel que és seu. Com els hi vaig  comentar , nosaltres tenim dos grans blocs on necessitem el suport d’Europa, l’un el nacional i l’altre temes que ens afecten a les Terres de ‘Ebre de manera directa, com són, el Pla de Conca de l’exministre Cañete, el tancament del Projecte Castor, el Corredor Mediterrani , el cofinançament caragol poma, entre altres.
I finalment, amb gran emoció, amb un públic de 300 persones a Deltebre, em vaig sentir satisfet de la feina feta...hem treballat molt, han estat dies intensos. Desitjo que durant aquests dies haguéssim aconseguit el nostre objectiu:  

Encoratjar a la gent de que el 25 de maig vagin a votar !


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada