dimarts, 20 de maig del 2014

Comencem la setmana

Dilluns al matí vaig anar a la carpa al carrer ubicada a Tortosa. Va ser un dia amb mítings als Muntells, a Horta de Sant Joan, a Sant Jaume...,Jo, personalment, vaig participar al de Roquetes i al de Gandesa. En tots dos em vaig sentir molt ben acollit per la gran afluència de gent. Ens va acompanyar en Ricard Font, Secretari d'Infraestructures, Mobilitat i Transports. Vam parlar de la importància per  a Catalunya i, especialment per a les nostres terres, del Corredor del Mediterrani. Vaig aprofitar l'ocasió per insistir que serem contundents en demanar una parada a l'Aldea, entre Castelló i Tarragona. Una manera excel·lent d'estar connectats amb els ports del Alfacs i Sant Carles de la Ràpita i les 4 Comarques de les Terres de l'Ebre.
A Gandesa ens vam trobar un local ple de gom a gom i, entre altres coses,  vam explicar que hem de parar a l’exministre Cañete,  que ara es vol convertir en el Comissari del transvasament. Hem d’aturar entre tots el Pla de Conca. Tots vam coincidir que només el podem parar fent complir les directives marc de l’aigua de la Unió Europea i exigint un cabal ecològic fet per científics.
 Els pagesos ens van recordar el canvi que va significar el reg engegat per un govern del president Pujol. Van tenir un abans i un després en l'economia de la Terra Alta. Aquest canvi es reflecteix en  la dinàmica que s’ha generat amb la DO del  vi i l'oli, fruits secs , etc. Per això hem de seguir  treballant pels nostres regadius, sense que això vagi en detriment del medi ambient. Volem un cabal ecològic i volem que els pagesos puguin regar,  ja que això vol dir arrelament de la nostra gent al territori i també  benestar al ser més competitius.
Hem passat l'equador i ara ja entrem en el compte enrere. Intentaré anar al major número possible de municipis i transmetre la gran importància del vot en aquestes eleccions Europees.

Els catalans tenim molt a dir i ho hem de demostrar. El dia 25 ho podem fer votant! Cal reforçar a les urnes els que més hi posen la cara, amb totes les conseqüències perquè la consulta vagi endavant! . Gràcies i fins després, ens veiem aquesta tarda pel Montsià!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada